OFERTA

PRET 42,00 LEI
PRET 26,00 LEI

CONTACTE

S.C. Mondissimo Designs S.R.L.
Str.Independetei nr.8
Buzau
tel: 0338-404-617
office@latextile.ro
L-V : 10:00 - 18:00

METODE DE PLATA

Mondissimo Desings (www.latextile.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

  • Plata in sistem ramburs


Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Livrarea produselor este onorata de : URGENT CARGUS 

Livrarea se efectueaza in 24-48 de ore , pretul de baza este 18 Lei pentru coletele care nu depasesc 1.5KG, iar pentru fiecare kilogram in plus se adauga 1 leu la pretul de baza (In cazul produselor de tip Vatelina sau Melana, firmele de curierat calculeaza greutatea produselor volumetric. Pentru Coletele care depasesc suma de 350 LEI , costul transportului este gratuit, la fel si pentru comenzile platite prin card bancar. Transportul gratuit al comenzilor platite prin card bancar exclude comenzile care au kilometri suplimentari in sensul ca firma MONDISSIMO DESIGNS SRL suporta costurile de transport pana la cel mai apropiat sediu al curierului.

La cerere coletele se pot verifica inainte de plata!
si se pot returna in termen de 14 zile !
  • Plata prin card bancar
  • Pentru comenzile din Europa se aplica urmatorii termeni : - Colete se platesc prin transfer bancar sau cu un card electronic. Termenul de returnare a produselor este de 14 de zile lucratoare.Transportul este gratuit

 


 

CONTACTAȚI-NE :  office@latextile.ro
Telefon: 0338-404-617 / 0786-457-772

 

NTU4NTJl