Ne dorim să-ți oferim cea mai bună experiență! Folosim cookie-uri care ne ajută să personalizăm conținutul. Mulțumim pentru încredere!

De unde cumparam materiale textile?

11.08.2020

De unde cumparam materiale textile?

In ultima perioada de timp, materialele textile necesare crearii unei tinute, al unui look unic, de exceptie, ceva cu adevarat iesit din comun au devenit mai greu accesibile si mai putin cautate de marea majoritate a persoanelor. Materialele textile sunt despre unicitatea ta ca persoana, despre exclusivitatea pe care ti-o confera produsul finit obtinut, fiind o declaratie de moda, bun gust si rafinament in adevaratul sens al cuvantului.

Trend-urile actuale se bazeaza foarte mult de fast fashion. Despre fast fashion, pentru cei ce nu cunosc termenul, putem spune pe scurt ca se axeaza pe tinute trendy si ieftine, tinute comercializate de catre marile magazine de retail, Mall-uri, case de moda ( Da si acestea au divizii ieftine sau de consum, pentru iubitorii brand-urilor ) sau magazine de brand.

La polul opus trendurilor de consum, al design-urilor de serie, al tesaturilor de proasta calitate, suntem noi, LaTextile.ro prin magazinul nostru fizic si prin prezenta online bine conturata. Nu suntem doar un magazin online si o prezenta importanta ( lider de piata in acest segment ) cand sunt aduse in discutie materiale textile, suntem la randul nostru, un altfel de trendsetter ce promoveaza alt set de valori.

De ce LaTextile.ro? Este simplu, indiferent de punctul de vedere din care priviti. 

Atunci cand cautati sa achizitionati materiale textile, consideram ca sunt relevante urmatoarele atribute cheie:

  • Gama foarte diversificata de materiale din care puteti alege sau pe care le puteti compara, disponibile la un click distanta!
  • Disponibilitatea imediata ( magazinul fizic ) ori rapida ( magazinul online ) 24-36 ore a materialelor pe care le cautati
  • Acele dimensiuni potrivite care va intereseaza, pentru crearea unei tinute vestimentare ori a unor lenjerii, fete de masa – posibilitatile sunt nelimitate!
  • Consultanta de specialitate din partea unor profesionisti in domeniu, in alegerea corecta a materialelor textile necesare, dar si a dimensiunilor acestora
  • Garantia calitatii produselor comercializate, deoarece un client multumit, ne va recomanda intotdeauna
  • Nu in ultimul rand, preturile competitive ale magazinului LaTextile.ro ne recomanda ca o destinatie ideala de shopping pentru cei ce considera ca neconventionalul si unicitatea li se potriveste mai mult decat ceea ce gasesc in magazine.

Cand cumparam materiale textile, ne dorim sa avem o experienta unica incepand cu prima cautare in motorul de cautare si pana la primirea propriu-zisa a materialelor de care ne-am indragostit iremediabil. Aceasta experienta este importanta pentru fiecare dintre noi, ne poate influenta pozitiv si ne va determina pe viitor sa alegem acelasi furnizor de materie prima, deoarece stim deja ca este un partener de incredere.

Online, este totul simplu, iar digitalizarea este viitorul! Puteti cumpara acum din magazinul online, obtinand aceleasi rezultate ca in cazul unei vizite in magazinul fizic, economisind timp si bani, avand parte de consultanta din partea echipei noastre prin intermediul e-mailului sau telefonic.

Blog materiale textile

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

OTA0NjNlMj