Ne dorim să-ți oferim cea mai bună experiență! Folosim cookie-uri care ne ajută să personalizăm conținutul. Mulțumim pentru încredere!


Introducere » Materiale Perdele » Material perdea de matase alba


        

Material perdea de matase alba

 

NOU

Numar produs: tesaturi8661
PRET fără TVA : 37,82 LEI
PRET cu TVA (19 %):
45,00 LEI

în coş:
  metri  

Descriere material

Material perdea de matase alba

Culori: alba

Latime: 2.8 metri

Compozitie: poliester

Perdelele din mătase adaugă un plus de sofisticare oricărei încăperi, oferind un aspect fluid și grațios. Acest material este ușor și delicat, permițând o drapare frumoasă și un joc de lumini unic, datorită transparenței sale moderate. În contextul materialelor pentru perdele, un aspect atemporal înseamnă că perdelele din mătase vor arăta mereu rafinat și elegant, indiferent de schimbările în moda interioarelor. Acest tip de aspect combină clasicul și elegantul într-un mod care trece testul timpului.

Modul de spalare a perdelei depinde de materialul din care este fabricata si de instructiunile de curatare ale producatorului. In general, perdelele pot fi spalate la masina sau curatate manual, cu atentie.

Combinarea perdelei cu draperia poate fi un mod eficient de a adauga un accent de culoare si textura la o camera. Exista mai multe modalitati de a combina aceste doua elemente de decorare a ferestrelor, asa ca va invitam sa accesati categoria noastra de draperii accesand: Materiale Draperii aici

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

MzFhNDJmY