CONTACTE

S.C. Mondissimo Designs S.R.L.
Str.Independetei nr.8
Buzau
tel: 0338-404-617
office@latextile.ro
L-V : 10:00 - 18:00

POLITICA DE RETUR

Pe LaTextile.ro ai drept de retur 14 zile fara sa ai un motiv specific. Nu conteaza care este motivul!

Stim ca va plac produsele noastre, insa, uneori se intampla ca acestea sa nu se potriveasca cu asteptarile dumneavoastra. Ne dorim sa va bucurati de serviciile LaTextile.ro, asa ca puteti returna oricand o comanda, integral sau partial, in conditiile prevazute de lege.
Aveti 14 zile la dispozitie pentru a returna orice produs, trebuie sa tineti cont de urmatoarele:

Legea O.G. 34/2014 ne spune tuturor ca un client al unui magazin online poate returna produsele in termen de 14 zile fara un motiv specific.

Puteti returna numai produse care se afla in stare intacta si care se afla pe factura dumneavoastra emisa de Mondissimo Designs SRL.

Costurile de transport pentru returnarea produselor este suportata de client, acesta avand posibilitatea de a alege orice firma de curierat.In cazul in care produsul a fost livrat cu defect sau a avut o descriere neconforma, firma noastra va suporta costurile de transport

Livrarea produselor este onorată de: Sameday Curier.
Livrarea se efectuează în 24-48 de ore, prețul este de 15 Lei, tarif fix, pentru orice localitate de pe teritoriul Romaniei. Pentru coletele ce depășesc suma de 350 LEI costul transportului este gratuit.
plata ramburs
office@latextile.ro
plata cu cardul
0338.404.617
plata cu cardul
0786.457.772
plata cu cardul
Facebook
MWEyNjE3