Ne dorim să-ți oferim cea mai bună experiență! Folosim cookie-uri care ne ajută să personalizăm conținutul. Mulțumim pentru încredere!


POLITICA DE RETUR

Pe LaTextile.ro ai drept de retur 14 zile fara sa ai un motiv specific. Nu conteaza care este motivul!

Stim ca va plac produsele noastre, insa, uneori se intampla ca acestea sa nu se potriveasca cu asteptarile dumneavoastra. Ne dorim sa va bucurati de serviciile LaTextile.ro, asa ca puteti returna oricand o comanda, integral sau partial, in conditiile prevazute de lege.

Aveti 14 zile la dispozitie pentru a returna orice produs, trebuie sa tineti cont de urmatoarele:

Legea O.G. 34/2014 ne spune tuturor ca un client al unui magazin online poate returna produsele in termen de 14 zile fara un motiv specific.

Puteti returna numai produse care se afla in stare intacta si care se afla pe factura dumneavoastra emisa de Mondissimo Designs SRL.

Returnarea banilor se efectueaza in maxim 30 zile calendaristice in contul IBAN mentionat de client pe factura aferenta comenzii.

Facturile se transmit automat in format electronic in momentul in care comanda a fost procesata, pe adresa de e-mail mentionata de client.

Costurile de transport pentru returnarea produselor este suportata de client, acesta avand posibilitatea de a alege orice firma de curierat. In cazul in care produsul a fost livrat cu defect sau a avut o descriere neconforma, firma noastra va suporta costurile de transport.

Email LaTextile.ro
office@latextile.ro
Telefon LaTextile.ro
0338.404.617
WhatsApp LaTextile.ro
0786.457.772
Facebook LaTextile.ro
Facebook
Termenul limita de returnare al banilor este de 30 de zile. Termenul mediu de returnare al banilor, fara evenimente neprevazute este de 72 de ore.
Livrarea produselor este onorată de: Sameday Curier.
Livrarea se efectuează în 24-48 de ore, prețul este de 18 Lei, tarif fix, pentru orice localitate de pe teritoriul Romaniei. Pentru coletele ce depășesc suma de 350 LEI costul transportului este gratuit.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

MmIxM