Ne dorim să-ți oferim cea mai bună experiență! Folosim cookie-uri care ne ajută să personalizăm conținutul. Mulțumim pentru încredere!


TERMENI SI CONDITII

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Mondissimo Designs (www.latextile.ro).

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enuntațe în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Mondissimo Desings (www.latextile.ro) își rezerva dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depașește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încalcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asigurați ca ați verificat specificațiile produsului și compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumpărator și Mondissimo Desings (www.latextile.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalitați și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Administratorul Mondissimo Desings (www.latextile.ro) face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însa uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare).

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezență declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitațile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfatuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl detineți este compromisă, trebuie să anuntați imediat administratorul site-ului. Mondissimo Desings (www.latextile.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Mondissimo Desings (www.latextile.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice disputa de orice fel care ar putea sa apară între utilizatori și administratorii Mondissimo Desings (www.latextile.ro) sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Mondissimo Desings (www.latextile.ro) își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului Mondissimo Desings (www.latextile.ro) în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Daca aveți întrebari sau nelamuriri în legatură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin opțiunile de mai jos

plata ramburs
office@latextile.ro
plata cu cardul
0338.404.617
0786.457.772
plata cu cardul
0786.457.772
plata cu cardul
Facebook

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

YWVmNTgyZG